Shabazz Palaces

Shabazz Palaces
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Shabazz Palaces fortsätter att utforska. Efter att 2017 ha släppt två imponerande skivor under en och samma dag avtäcktes 2020 nya ”The Don of Diamonds”, som välförtjänt hyllades av bland andra Pitchfork. Nu återvänder en av hiphopens mest kreativa och gränsöverskridande akter till Sverige!

Det har i runda slängar gått ett decennium sedan Shabazz Palaces debuterade med revolutionerande ”Black Up”. Men Ishmael Butler, som utgör projektets nav och fasta punkt, är inte en sån som mäter tid. Han tycks ändå alltid befinna sig ett och ett halvt steg före alla andra – ständigt på väg uppåt/framåt på sin kosmiska resa.

Det är inte alla musiker som kan nå nya höjder då de passerat 50-årsstrecket. Men Butler är undantaget och nu får vi alltså på nytt chansen att uppleva hans gränslösa sinne live då Shabazz Palaces kommer till Sverige för dubbla konserter.

Om biljettköp till Shabazz Palaces:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor