Gorillaz

Gorillaz
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Gorillaz ställde till med en ordentlig fest på Hovet 2017. Deras första livespelning någonsin i Sverige utmynnade i en utsåld eufori. Sommaren 2022 var det dags igen. 4 augusti tor de virtuella antihjältarna och superstjärnorna över Skansen. Välkommen till en av sommarens absolut roligaste kvällar!

Det virtuella bandet Gorillaz består av sångaren 2D, basisten Murdoc Niccals, gitarristen Noodle och trummisen Russel Hobbs. Sedan bandet skapades av Damon Albarn och Jamie Hewlett har de gästats av allt från undergroundrappare till några av världsmusikens största och legendarer som Robert Smith och Elton John.

Sen den självbetitlade debuten avtäcktes 2001 har Gorillaz kammat hem såväl en Grammy som några BRIT Awards, gjort utsålda världsturnéer och utsetts till planetens mest framgångsrika virtuella band av The Guinness Book Of World Records. Men framför allt har de ständigt flyttat fram populärmusikens gränser.

Genom ett konstant utforskande samt outsinlig fantasi och nyfikenhet har Gorillaz skapat ett musikaliskt parallelluniversum där allt är tillåtet. Denna kreativa öppenhet har banat väg för en helt ny, mer gränslös generation popartister. Och att Gorillaz själva knappast har fått slut på idéer manifesterades på bandets sjunde studioalbum ”Song Machine, Season One: Strange Timez”.

Om biljettköp till Gorillaz:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor