Future Islands

FUTURE ISLANDS

17 MAJ: STOCKHOLM | ANNEXET

BOKA BILJETT

Den 17 maj, när våra vänner i väst firar sin nationaldag, bjuder Future Islands på en kunglig fest i Stockholm. Då fyller Baltimore-bandet, som för ett par år sen släppte den smittsamma singeln “King of Sweden”, Annexet med sin elektrifierande närvaro.

Synthpop/indie-sensationen Future Islands, med Samuel Herring i spetsen, är återigen redo att omfamna Stockholm med öppna armar. Med deras unika kombination av emotionellt laddade tongångar och Herrings innerliga scenframträdande är det upplagt för en oförglömlig kväll. Det är alldeles för länge sen sist. Men nu återvänder äntligen ett av världens i särklass bästa liveband.

Just nu är Future Islands aktuella med det nya albumet ”People Who Aren’t There Anymore”. Det har gått fyra långa år sen. Men ”People Who Aren’t There Anymore” överbryggar åren som gått. Skivan är som ett återseende av en kär gammal vän eller som att bli handlöst nykär i en gammal crush. Den är en perfekt blandning av 80-talspop och arenarock. Den här gången har Future Islands verkligen lyckats fångat deras enorma livsenergi även på skiva.

Varför inte fira Norges nationaldag med en riktigt kunglig upplevelse, då Samuel Herrings och hans kollegor håller hov i Stockholm?

Om biljettköp till Future Islands:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är AXS.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Annexet | Stockholm

    Insläpp:

    Biljettpris: 645 kr + avgifter
    Åldersgräns: 13 år

    Biljetter Biljetter