Aldous Harding

Aldous Harding

INGEN INPLANERAD KONSERT

KOLLA IN VÅRA ÖVRIGA KONSERTER

Aldous Harding är en artist som ständigt överraskar och överträffar alla förväntningar. Då 2015 års självbetitlade debutalbum två år senare följdes upp av skivan ”Party” gick den hyllade nya zeeländskan från att vara lovande till att bli en av de ledande inom modern singer/songwriter. ”Party” belönades bland annat med betyget 4 av 5 i DN, hamnade på Bäst just nu-listan hos Kritiker.se och utsågs till Album of the Year av Rough Trade Shop.

Vid 2019 års tredje album ”Designer” borde vi alltså ha varit förberedda på att Aldous på nytt skulle golva oss – särskilt som den upparrangerade förstasingeln ”The Barrel” redan hade skvallrat om att hon hade tagit ytterligare flera steg framåt. Men återigen överträffade Aldous Harding alla förväntningar genom att hitta den perfekta balansen mellan det avskalat enkla och det dramatiskt omskakande.

Nu är hon aktuell med det efterlängtade albumet ”Warm Chris”.

Om biljettköp till Aldous Harding:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor